1er Concurs Alexandre Rosselló de Fotografia "Aigua"

                                                    
                                                
Bases del 1er Concurs 
Alexandre Rosselló 
de Fotografia "Aigua"

1-El tema a tractar és ben senzill: l'Aigua, en qualsevol dels seus estats: sòlid, líquid o gasós, tant en exterior com en interior, sola o acompanyada, absent o present!

2. Podrà participar qualsevol alumne del C.P. Alexandre Rosselló.  Els pares d´alumnes i mestres podran participar fora de concurs.  Cada participant podrà participar amb un màxim de 3 fotografies.  Molt important i imprescindible acompanyar-les del seu respectiu títol i el nom complet i curs de l'autor pels alumnes i nom complet del pare/mare, curs i nom del seu fill/a pels pares o tutors legals.  (Acompanyar-les d´un text addicional (poesia, frase suggeriment,...) serà opcional)

3. Les fotografies han de ser inèdites i originals, és a dir... no publicades en cap mitjà digital o altre i d´autoria genuïna.

4. El període de presentació de fotografies comença el dilluns dia 23 de Febrer i acabarà el divendres dia 29 de maig de 2015.  Les fotografies s´hauran d´entregar en format digital  a Miquel A. Llompart (tutor de SEGON) o bé enviar-les al següent correu electrònic: fotoalexross@gmail.com.  Les fotografies presentades abans del 25 de Març del 2015 podran esser utilitzades per a la exposició de Fotografies d’aigua Alexandre Rosselló durant les jornades de portes obertes (Abans de Pasqua)

5. Hi ha absoluta llibertat de retoc, igual que deixar la foto tal qual surt, de velocitats, de distàncies, d'exposicions, d'obertures, de filtres, blancs i negres, sípies, color, fins i tot caben les composicions. Entren també les fotos fetes amb tot tipus de càmeres, incloses les analògiques, digitals, reflex, compactes, mòbils, webcams...

6. El període de votacions començarà una vegada tancat el període de recepció i s'anunciaran els/les guanyadors/res el dia de de 2015 i es procedirà al lliurament de premis.

7. El Jurat estarà composat per un professional de la Fotografia, un/una mestre, un membre de la direcció i un membre de l´organització del concurs.

8. Hi haurà tres premis: 1er, 2on i 3er premi.  Emperò el jurat podrà declarar el premi desert o afegir esments especials i premis nous després de la deliberació.

Creim que les bases estan molt clares, per a poder-les interpretar. Au idò, segur que sabem fer moltes coses amb aquest element que suposa més del 70% del nostre organisme i que ho tenim per tot arreu, demanem per favor que sigui la imaginació la que animi a fer les instantànies, es poden fer coses molt xules i divertides.  Una forta abraçada, sort per a tots i que guanyi el/la millor.  En cas de dubtes us podeu dirigir a: Miquel A. Llompart o al següent correu electrònic: fotoalexross@gmail.com

Comentaris